Konfidencialitātes politika

  1. Vispārīgie principi
  2. Kā tiek definēti lielie vārdi?
  3. Hartas priekš kam?
  4. Kādam juridiskam pamatojumam jūsu dati tiek vākti un izmantoti AD Tyres?
  5. Kādi dati tiek apkopoti?
  6. Kā tiek izmantoti jūsu dati?
  7. Cik ilgi jūsu dati tiek glabāti?
  8. Ar ko jūs kopīgojat savus datus?
  9. Vai jūsu dati tiek pārsūtīti ārpus Eiropas Savienības?
  10. Kā tiek aizsargāti jūsu dati?
  11. Kādas ir jūsu tiesības?
  12. Kā AD Tyres vāc datus nepilngadīgajiem?
  13. Kā ir ar sīkdatnēm un līdzīgām izsekošanas tehnoloģijām?
  14. Daži papildu elementi sociālajos tīklos
  15. Vēl daži elementi ģeogrāfiskās atrašanās vietas noteikšanai
  16. Kādas ir ārējās saites aktivizēšanas iespējas
  17. Kā jūs informēs par izmaiņām hartā?
  18. Kā ar mums sazināties?

1. Vispārīgi principi

Uzņēmums AD Tyres International SLU, Andoras likuma forma societat limitada unipersonal kapitāls 1 000 000 eiro, kas reģistrēts Andoras Tirdzniecības un uzņēmumu reģistrā ar numuru 16339, galvenā mītne atrodas Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, Block Num. 1, Despatx numurs. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Andoras Firstiste), e-pasts: cm (a) adtyre.com, tālrunis: +376 810 888, (turpmāk " AD Tyres "), kas veic tīmekļa vietnē piedāvātās e-komercijas aktivitātes https://www.maxityre.lv (turpmāk vietne ) riepu un ar tām saistīto izstrādājumu tirdzniecība .

Šīs darbības ietvaros AD Tyres vāc datus tiešsaistē vai pa tālruni ļaujot tieši vai netieši identificēt klientus, vietnes lietotājus vai jebkuru trešo personu (Turpmāk nepārprotami " noraizējušies cilvēki " vai " jūs ") un veikt šo cilvēku ārstēšanu Data.

AD Tyres piešķir sevišķu nozīmi šo datu apstrādes atbilstībai 2006. gada tiesību aktiem spars un jo īpaši Andoras 2003. gada 18. decembra likumu 15/2003 kvalificēja kā personas datu aizsardzību un uz Eiropas Parlamenta un Padomes 2016. gada 27. aprīļa Regulu (ES) 2016/679 (turpmāk RGPD ).

Jūs esat informēts, ka ar 2010. gada 19. oktobra lēmumu Eiropas Komisija ir paziņojusi, ka Andora ir tiek uzskatīts par atbilstoša līmeņa personas datu aizsardzību, kas pārsūtīti atstāt Eiropas Savienības.

Saskaņā ar RGPD 27. pantu AD Tyres ir iecēlis par pārstāvi Eiropas Savienībā Uzņēmums AD TYRES INTERNATIONAL EU - Uzņēmuma numurs OC 1277 - 3. līmenis (Suite Nr. 2407) Torņu biznesa centrs, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA.

Jūs esat aicināts uzmanīgi izlasīt šo konfidencialitātes politiku (turpmāk harta ) ") un ņemiet vērā tā saturu

2. Kā tiek definēti lielie vārdi?

Vārdiem vai frāzēm, kas sākas ar lielo burtu, ir šāda definīcija:

AD Tyres
ir uzņēmums, kas identificēts Raksts 1 .
Harta
ir definīcija, kas minēta 1. pantā .
Klienta konts
ir konts, kuru jebkurš klients var izveidot no lapas https://www.maxityre.lv/create-account.
Vispārējie pārdošanas nosacījumi
ir AD Tyres pārdošanas vispārējie nosacījumi, kas pieejami šajā adresē https://www.maxityre.lv/general-terms.
Dati
ir jebkuri personas dati, kas nozīmē visu informāciju ziņojot identificēta vai identificējama fiziska persona, ja saprot, ka šī persona ir identificējams tieši vai netieši, jo īpaši, atsaucoties uz identifikatoru, piemēram, vārds, identifikācijas numurs, atrašanās vietas dati, tiešsaistes identifikators vai vienā vai vairāki specifiski elementi, kas raksturīgi tā fiziskajiem, fizioloģiskajiem, ģenētiskajiem, psihiskajiem, ekonomiskajiem, kultūras vai sociālā.
Banku dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Pasūtījuma dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Navigācijas dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Trešās puses dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Pakalpojumu redaktora dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Trešās puses dati
ir definīcija, kas minēta 5. pantā .
Attiecīgā (-s) persona (-as)
ir definīcija, kas minēta 1. pantā .
Produkts (-i)
ir pneimatiskie vai ar tiem saistītie izstrādājumi (diski, ķēdes utt.), kas ierosināti pārdošana Autors: AD Tyres vietnē.
RGDP
ir definīcija, kas minēta 1. pantā .
Vietne
ir definīcija, kas minēta 1. pantā .
Ārstēšana (-as)
attiecas uz jebkuru darbību vai darbību kopumu, kas veikts vai netiek izmantots automatizēti procesi un tiek izmantoti Datiem, piemēram, vākšana, reģistrēšana, organizācija, strukturēšana, saglabāšana, pielāgošana vai modificēšana, ieguve, konsultēšana, izmantošana, saziņa ar pārraides, izplatīšanas vai cita veida palīdzību noteikums izlīgums vai savstarpēja savienošana, ierobežošana, dzēšana vai iznīcināšana.
Jūs
ir definīcija, kas minēta 1. pantā .

3. Harta, ko darīt?

Šī harta ir jūsu rīcībā jūsu datu vākšanas laikā, lai nodrošinātu to pilnīgu Jūsu datu apstrādes caurspīdīgums, ko veic AD Tyres, nodrošinot a informācija kodolīgs, viegli pieejams, viegli saprotams un skaidri un vienkārši formulēts

Ja kāda informācija nav pietiekami skaidra, mēs jūs aicinām sazinieties ar jums ērtā veidā, nosūtot e-pastu uz adresi adtyre.com cm (a) vai caur pieejama kontaktinformācijas veidlapa šeit .

Harta attiecas uz jūsu datiem, kurus savāc un apstrādā AD Tyres šādās darbībās un par kuru AD Tyres ir apstrādes vadītājs:

  • Vietnes izmantošanu, ieskaitot vienkāršu navigāciju tajā;
  • klienta konta izveidošanu un izmantošanu vietnē;
  • AD Tyres piedāvāto Produktu pirkšana Vietnē; vai
  • jebkādu kontaktu ar klientu apkalpošanas dienestu.

Šī harta neattiecas uz jebkuru citu datu apstrādi, kas tiek veikta citā kontekstā, izņemot ka aprakstīts iepriekš.

Harta neattiecas uz jebkuru citu datu apstrādi, par kuru AD Tyres nav atbildīgs no Ārstēšana.

4. Kādam juridiskam pamatojumam jūsu datus vāc un izmanto AD Tyres?

AD Tyres padara jūsu datu vākšanu un apstrādi tikai par vienu no goda punktiem ar šādiem juridiskiem pamatojumiem:

  • Jūsu piekrišana : tā ir skaidra pozitīva rīcība, ko jūs apliecināt no brīvs, specifisks, apgaismots un nepārprotams veids, kā jūs piekrītat jūsu datu apstrādei;
  • Līguma izpilde : tā ir jūsu nepieciešamo datu vākšana un apstrāde par pārdošanas līguma, kas noslēgts starp jums un AD Tyres, vai pirmslīguma pasākumu, kas jums sniegti, izpildi pieprasījums (jebkurš no jums pieprasījums pirms pasūtījuma un izteikts pēdējam);
  • Leģitīmas intereses : tā ir jūsu datu vākšana un apstrāde mērķiem intereses likumīgas tiesības, kuras realizē AD Tyres vai trešās puses (piemēram, izpēte, krāpšanas novēršana utt.), mazāk savas intereses vai pamatbrīvības un tiesības, kuras būtu jāaizsargā no jūsu Dati (piemēram, privātums vai uzņēmējdarbības brīvība);
  • Juridisks pienākums : tā ir jūsu datu vākšana un apstrāde, kas uzlikta AD Tyres ar jebkuru normatīvu aktu vai tiesas vai administratīvu vienību (piemēram, saistības, ko noteikusi valsts, kurā vēlaties apmeklēt).

5. Kādi dati tiek savākti?

Dati, kas savākti pēc AD Tyres tieša pieprasījuma

AD Tyres Jūs skaidri lūdzat vākt savus datus dažādos laikos un it īpaši gadījumos no

  • vietnes lietošana, ieskaitot vienkāršu navigāciju vietnē;
  • pasūtījuma pabeigšana Vietnē;
  • Klienta konta izveidošana Vietnē; vai
  • jebkāda saziņa ar klientu apkalpošanas dienestu.

Veicot pasūtījumu vietnes trešās puses vārdā, jūs piekrītat sazināties un sazināties garantēt sniegto Datu piekrišanu šai privātuma politikai.

Šie apkopotie dati (turpmāk tekstā Pasūtījuma dati ) sastāv no:

  • Tavs vārds;
  • Tavs vārds;
  • Jūsu dzimšanas datums;
  • jūsu pasta adrese;
  • jūsu e-pasta adrese;
  • jūsu tālruņa numurs;
  • Tava valsts;
  • jūsu Kopienas iekšējais PVN numurs.

Maksājuma ziņā šie dati, kas savākti pēc mūsu izteikta pieprasījuma (turpmāk tekstā - Dati Bankas darbība ") sastāv no jūsu kredītkartes numura, derīguma termiņa beigām un CVC (vai kriptogrammas kartes aizmugurē).

Mēs izmantojam GoCardless, lai pārvaldītu jūsu izmaksas. Papildu informācija par to, kā GoCardless pārvalda jūsu personisko informāciju un datu aizsardzības tiesības, ieskaitot tiesības iebilst, ir pieejama: šeit .

Daži pasūtījuma dati (vārds, uzvārds, adrese, tālruņa numurs, valsts, e-pasta adrese) un Banku datu nosacījums ir līguma noslēgšana ar AD Tyres. Attiecīgi jebkura atturēšanās no Jūsu daļa no šiem datiem neļaus pabeigt pasūtījumu.

Dati, ko AD Tyres automātiski savāc

AD Tyres tiek ievestas, lai, it īpaši vietnes navigācijas laikā vietnē, apkopotu dažus jūsu datus par automātiski caur jūsu ierīci (datoru, planšetdatoru, mobilo tālruni utt.). šis dati var savākt pat tad, ja nav pasūtījuma

Šie dati (turpmāk " Tehniskie dati ") sastāv no:

  • Jūsu IP adrese (identifikācijas numurs, kas piešķirts jūsu ierīcei kā daļa no savienojuma ar Internets);
  • Jūsu MAC adrese (fiziskais identifikācijas numurs, kas saglabāts jūsu tīkla kartē vai tīkla interfeisā);
  • Jūsu IMEI numurs (mobilās identifikācijas numurs);
  • Jūsu ierīces operētājsistēma (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS utt.);
  • Jūsu mobilais operators;
  • Jūsu interneta pakalpojumu sniedzējs;
  • jūsu izmantotais pārlūks (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox utt.); vai atkal
  • laika josla, kuru izmanto jūsu ierīce.

Dati, kas automātiski savākti, izmantojot jūsu ierīci, sastāv arī no datiem par Jūsu navigācija (turpmāk Navigācijas dati ), piemēram:

  • jūsu apmeklētās lapas;
  • jūsu apmeklējuma datums;
  • katrā apmeklētajā lapā pavadītais laiks;
  • jūsu aktivizētās saites;
  • piedāvājumi, kurus esat apskatījis;
  • produkti, kurus meklējāt;
  • jūsu veiktās komandas; vai atkal
  • Jūsu produktu patēriņa paradumi.

Visbeidzot, dati, kas automātiski savākti caur jūsu ierīci, joprojām var sastāvēt no jūsu datiem. Ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati (turpmāk " Ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati "), kad jūsu ierīce un / vai Jūsu interneta pārlūks ir iestatīts uz šo efektu.

Dati, ko pārsūtījuši sociālie tīkli vai citi pakalpojumu sniedzēji Informācija

AD Tyres var saņemt jūsu datus ar pārsūtīšanu, ko veicis a. izdevējs sociālais tīkls (Facebook, Twitter utt.) vai citi informācijas sabiedrības pakalpojumu izdevēji īpaši, ja:

  • Jūsu navigācija telpā, kas paredzēta AD Tyres, vai vietne noteiktā sociālajā tīklā;
  • Jūs izmantojat vietnes funkcijas, kuras funkcijas tiks saistītas ar sociālo tīklu vai citam informācijas sabiedrības dienestam;
  • konta klienta izveidošana, ja jūs nolemjat reģistrēties, pārsūtot savu Dati no sociālā tīkla (ieskaitot Facebook) vai uzņēmuma pakalpojumu izdevēja no informācija (ieskaitot Google).

Šie dati ir savākti AD Tyires caur sociālajiem tīkliem vai citiem informācijas sabiedrība (turpmāk " Pakalpojumu izdevēju dati ") galvenokārt sastāv no :

  • Jūsu pasūtījuma dati, ko apkopojis attiecīgais pakalpojumu izdevējs (ieskaitot Tu); vai
  • tehniskie dati vai navigācijas dati, ko apkopojis attiecīgais pakalpojumu izdevējs.

Ja vēlaties ierobežot šo datu vākšanu, esat aicināts sazināties izdevējs ietekmēto pakalpojumu un / vai mainiet ar to saistīto jūsu konta privātuma iestatījumus pakalpojums.

Dati, ko sniegušas trešās puses

AD Tyres, iespējams, būs jāvāc Tavi dati caur trešajām personām, ar kurām kopā AD Tyres uztur tiesiskās un / vai ekonomiskās attiecības, tai skaitā:

  • saistītie uzņēmumi;
  • biznesa partneri; vai atkal
  • citi neatkarīgi avoti.

Šie dati (turpmāk " trešo personu dati ") jo īpaši sastāv no identifikācijas datiem vai kas saistīti ar kādas trešās puses ierosināta produkta vai pakalpojuma izmantošanu, kādi ir bijuši Dati ko savākusi un apstrādājusi attiecīgā trešā persona.

6. Kā tiek izmantoti jūsu dati?

Zemāk esošajā tabulā parādīti galvenie AD Tyres veikto ārstniecības procesu raksturojumi par jūsu datiem.

Lai iegūtu vairāk informācijas par attiecīgajiem mērķiem vai datiem, AD Tyres aicina jūs sazināties klientu apkalpošana pēc jūsu izvēles, nosūtot e-pastu uz adresi cm (a) adtyre.com vai pa e-pastu leņķis pieejama kontaktinformācijas veidlapa šeit .

Ārstēšanas nosaukumsMērķisJuridiskais pamatojumsAttiecīgie dati
pasūtījums
  • Atbildiet uz visiem jūsu pasūtījuma veikšanas pieprasījumiem
  • Ņem vērā un izpildi savu pasūtījumu
līgums
  • Pasūtījuma dati
darījums
  • Izpildiet savu maksājuma rīkojumu
  • Pārvaldiet noraidītos bankas darījumus
līgums
  • Banku dati
Maksājumu prasības
  • Pārvaldiet visas kartes turētāja prasības, kas izmantotas maksājums no pasūtījuma
līgums
  • Banku dati (izņemot HVAC)
Pēcpārdošanas serviss
  • Pārvaldiet savas sūdzības
  • Paziņojiet par grozījumiem hartā vai vispārīgajos pārdošanas nosacījumos
  • Pārvaldiet attiecības ar klientiem (pieprasījumi, komentāri un ieteikumi) pēc pasūtījuma
  • Pārvaldīt kompensācijas
līgums
  • Pasūtījuma dati
  • Banku dati (izņemot HVAC)
Klienta konts
  • Atvieglojiet nākamos pasūtījumus, jau izvairoties no jauniem elementiem paziņots AD Tyres
piekrišana
  • Pasūtījuma dati
  • Banku dati (izņemot HVAC)
biļetens
  • Veiciet abonēšanu mūsu biļetenam
piekrišana
  • Pasūtījuma dati (e-pasta adrese)
AD Tyres komerciālie piedāvājumi
  • Veikt AD Tyres produktu tiešā mārketinga kampaņas
Likumīga interese (1)
  • Pasūtījuma dati
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati
  • Pakalpojumu izdevēju dati
  • Trešo personu dati
Mērķtiecīga reklāma
  • Pielāgojiet mūsu reklāmas ziņojumus jūsu vajadzībām un ieradumiem, jo ​​īpaši vietnē
Piekrišana (sīkfaili)
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati
Lietotāju pieredze
  • Pielāgojiet vietnes pieredzi atbilstoši jūsu vajadzībām un ieradumiem
  • Paātriniet navigāciju vietnē
Piekrišana (sīkfaili)
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati
Geolocation
  • Piedāvājam jums meklēšanas rīku tuvākajām montāžas stacijām pozīcija
piekrišana
  • Ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati
statistika
  • Veikt un analizēt statistiskos pētījumus
Likumīga interese (2) un piekrišana (sīkdatne)
  • Pasūtījuma dati
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati
kvalitāte
  • Izanalizējiet tehniskās problēmas, kas radušās, izmantojot vietni
  • Noteikt anomālijas informācijas sistēmā
Likumīga interese (3)
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati
krāpšana
  • Viltojumu un tehnoloģiskas krāpšanas atklāšana
Likumīga interese (4)
  • Pasūtījuma dati
  • Tehniskie dati
  • Navigācijas dati

(1) Leģitīmās intereses ir minētas RGPD 47. apsvērumā, kurā teikts: " Ārstēšana personas datus izpētes nolūkos var uzskatīt par tādiem, kas izgatavoti nolūkam reaģēt uz likumīgām interesēm ". Šīs likumīgās intereses ietver attiecību uzturēšanu regulāri darījumi ar jums.

(2) AD Tyres likumīgajām interesēm ir spēt pašnovērtēt un uzlabot, izmantojot: statistikas rīks

(3) AD Tyres likumīgās intereses ir nodrošināt tā pakalpojumu kvalitāti.

(4) AD Tyres likumīgās intereses ir novērst krāpšanu.

7. Cik ilgi tiek glabāti jūsu dati?

AD Tyres pieprasa, lai jūsu dati tiktu saglabāti tādā formā, kas ļauj tos identificēt par ilgums nepārsniedz to, kas nepieciešams nolūkiem, kuriem tos apstrādā.

Zemāk esošajā tabulā parādīti katra datu veida saglabāšanas periodi atbilstoši Ārstēšana, kurai tie tiek izmantoti.

datiĀrstēšanaDerīguma termiņš aktīvajā datu bāzē (1)Derīguma termiņš starpposma arhīvā (2)
Pasūtījuma datipasūtījums5 gadi no pēdējā pasūtījuman / a
Pēcpārdošanas serviss5 gadi no pēdējā pasūtījuman / a
Klienta konts5 gadi pēc pēdējās pieteikšanās klienta kontā
vai
Līdz piekrišanas atsaukšanai, ja tā notiek agrāk
n / a
biļetensKamēr jūs neparakstīsitn / a
AD Tyres komerciālie piedāvājumi2 gadi no pēdējā pasūtījuman / a
statistika5 gadi no pēdējā pasūtījuma10 gadi pēc attiecīgo datu vākšanas
krāpšanan / a10 gadi pēc attiecīgo datu vākšanas
Banku dati
(izņemot HVAC)
darījumsLīdz pasūtījuma pilnīgai apmaksain / a
Maksājumu prasībasn / a13 mēneši no debeta datuma
vai
15 mēneši atlikta maksājuma gadījumā
Pēcpārdošanas servissLīdz termiņa beigām, par kuru AD Tyres apņemas atmaksāt pasūtījumu (ieskaitot pasūtījuma atteikuma vai anulēšanas periods)n / a
Klienta konts5 gadi pēc pēdējās pieteikšanās klienta kontā
vai
Līdz piekrišanas atsaukšanai, ja tā notiek pirms
vai
Līdz Banku datu derīguma termiņa beigām, ja tie ir notikuši agrāk
n / a
Tehniskie datiAD Tyres Komercpiedāvājums13 mēneši pēc sīkdatnes savākšanasn / a
Mērķtiecīgas reklāmas
Lietotāju pieredze
kvalitāte
statistika
krāpšanan / a13 mēneši pēc sīkdatnes savākšanas
Navigācijas datiAD Tyres Komercpiedāvājums13 mēneši pēc sīkdatnes savākšanasn / a
Mērķtiecīgas reklāmas
Lietotāju pieredze
kvalitāte
statistika
krāpšanan / a13 mēneši pēc sīkdatnes savākšanas
Ģeogrāfiskās atrašanās vietas datiGeolocationLaiks, kas vajadzīgs, lai norādītu tuvāko montāžas stacijun / a
Pakalpojumu izdevēja datiAD Tyres komerciālie piedāvājumi2 gadi no kolekcijasn / a
Trešo personu datiAD Tyres komerciālie piedāvājumi2 gadi no kolekcijasn / a

(1) Aktīva datu bāzes saglabāšana sastāv no attiecīgo datu saglabāšanas pamats izmanto attiecīgajai ārstēšanai.

(2) Starpposma arhivēšana ir datu saglabāšana noteiktos apstākļos pieeja ierobežots (i) īpašā arhīva datu bāzē, atsevišķi no aktīvās datu bāzes, ar piekļuvi ierobežots tikai tiem, kam ir interese uzzināt savas funkcijas dēļ, (ii) bāzē aktīvs ar noteikumu, ka arhivētie dati tiek izolēti loģiski atdalot (piekļuves tiesību pārvaldīšana), lai padarītu tās nepieejamas cilvēkiem, kuriem to nav vairāk interesē, kā ar viņiem tikt galā.

8. Ar ko tiek koplietoti jūsu dati?

AD Tyres var koplietot daļu jūsu datu ar citām zemāk uzskaitītajām vienībām. Kopumā Šajā gadījumā AD Tyres koplieto šos datus tikai tādā apjomā, kas ir absolūti nepieciešams, lai nodrošinātu vai - jūsu datu apstrādes nolūkā, izmantojot AD Tyres, vai lai nodrošinātu precīzu mērķi un mērķus likumīgas adreses, kuras noteicis šis adresāts.

AD Tyres apakšuzņēmēji

AD Tyres ir daļa no jūsu datiem jādalās ar saviem apakšuzņēmējiem, kas jo īpaši rīkojas uz tās produktu piegādes pamatsistēma. Lai koplietotu savus datus ar šīm vienībām, ir nepieciešams pasūtījuma izpilde. AD Tyres koplieto tikai tos datus, kas noteikti nepieciešami misija, kas uzticēta apakšuzņēmējiem pēc tam, kad viņi līgumiski bija garantējuši savas saistības arī augstāks nekā tas, kas šajā politikā noteikts jūsu datu aizsardzībai.

Entītijas grupā, pie kuras pieder AD Tyres

AD Tyres koplietos daļu jūsu datu ar citām entītijām grupā, kurai AD Tyres pieder it īpaši, lai jūs labāk pazītu. Uz šīm citām vienībām attiecas tādas pašas saistības kā tām no AD Tyres jūsu datu aizsardzībai.

Trešās puses pakalpojumu izdevēji

AD Tyres koplietos jūsu datus ar trešo personu pakalpojumu izdevējiem, kas izmantoti struktūra AD Tyres produktu piegādes caur vietni (sociālo tīklu izdevēji, uzņēmuma pakalpojumi no informācija, resursdators utt.). Lai koplietotu savus datus ar šiem redaktoriem, ir nepieciešama darbība attiecīgie trešo personu pakalpojumi. AD Tyires koplieto tikai tos datus, kas noteikti nepieciešami šis trešo personu pakalpojumi. AD Tyres aicina jūs pārskatīt katra no tām privātuma politiku izdevējiem.

Izņēmuma gadījumi

AD Tyres izņēmuma kārtā var nākties dalīties ar jūsu datiem šādos gadījumos: (i) saistībā ar apvienošanos, visas AD Tyres vai tās daļas iegādi, aktīvu nodošanu vai jebkuru citu līdzīga darbība, ii) ja šādu sadalīšanu nosaka likums, regula, tiesu iestāde vai kompetentā administratīvā iestāde; vai iii) lai aizsargātu indivīda tiesības un / vai drošību, novērstu vai no rīkoties saistībā ar nelikumīgām vai it kā nelikumīgām darbībām vai aizstāvēt tiesības, īpašums un AD Tyres vietnes drošība; iv) lai izpildītu un garantētu saistības, ko uzņēmusies AD Tyres, kas ir jūsu interesēs saistībā ar šo hartu.

9. Vai jūsu dati tiek pārsūtīti ārpus Eiropas Savienības?

Jūsu dati tiek apstrādāti un glabāti galvenokārt Andoras Firstistes teritorijā, kur atrodas nodibināts AD Tyres, kuru teritorija atrodas ārpus Eiropas Savienības.

Ar 2010. gada 19. oktobra lēmumu Eiropas Komisija paziņoja, ka tiek uzskatīta Andora kā no Savienības pārsūtīto personas datu atbilstoša līmeņa aizsardzības nodrošināšana Eiropas.

AD Tyres nevar izslēgt jūsu datu pārsūtīšanu uz citām teritorijām ārpus tās savienība Eiropas Savienība (ES) un Eiropas Ekonomikas zona (EEZ), jo īpaši teritorijās, kur personas datu aizsardzība ir mazāka nekā Eiropas Savienībā.

Pēdējā gadījumā AD Tyires apņemas pārbaudīt pasākumu esamību vai veikt pasākumus pietiekams, lai nodrošinātu apmierinošu jūsu datu aizsardzības līmeni, piemēram:

  • attiecīgās valsts Eiropas Komisijas lēmums par piemērotību;
  • Eiropas Komisijas standarta līguma klauzulas vai standarta līguma klauzulas, ko pieņēmusi a uzraudzības iestāde, kuru adresāts iesniedz;
  • iekšējie biznesa noteikumi;
  • apstiprināts rīcības kodekss vai apstiprināts sertifikācijas mehānisms (ieskaitot saistības saistošs un kas ir izpildāms saņēmējam, kas nav ES dalībnieks, lai piemērotu piemērotus aizsardzības pasākumus);
  • administratīva vienošanās vai juridiski saistošs un izpildāms teksts, kas pieņemts, lai valsts iestāžu sadarbība.

10. Kā tiek aizsargāti jūsu dati?

AD Tyres ir ieviesusi fiziskus, tehniskus, administratīvus un organizatoriskus drošības pasākumus pielāgots, lai aizsargātu jūsu datus pret jebkādu piekļuvi, izmantošanu, pazaudēšanu, nejaušu iznīcināšanu, sabojāšanu, lidojums vai šādu datu neatļautu vai nelikumīgu izplatīšanu

Neskatoties uz pastāvīgajiem centieniem, AD Tyres nevar apņemties garantēt rezultātu jūsu drošības ziņā. Dati un aicina jūs ziņot par visām iepriekšminētajām grūtībām, kuras jums būtu zināms.

Lai to izdarītu, jūs varat sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu sev ērtā veidā, nosūtot e-pastu uz adrese cm (a) adtyre.com, izmantojot pieejamo kontaktformu šeit .

Šī vietne tiek aizsargāta ar reCAPTCHA, konfidencialitātes politiku un lietošanas noteikumi .

11. Kādas ir jūsu tiesības?

Saskaņā ar spēkā esošajiem tiesību aktiem attiecībā uz jums ir zemāk uzskaitītās tiesības dati

  • tiesības piekļūt jūsu datiem : šī ir jūsu iegūšanas iespēja AD Tyres - jūsu riepu kopija, ko apstrādā AD Tyres, kā arī to būtiskās iezīmes Apstrāde (mērķi, datu kategorijas, saņēmēji, derīguma termiņš, jūsu tiesības attiecībā Dati, tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei un attiecīgā gadījumā datu vākšanas avots un uz tiem balstīta automatizēta lēmumu pieņemšana Dati);
  • tiesības labot jūsu datus : šī iespēja jums ir pieejama pēc iespējas ātrāk pieprasīt no AD Tyres labot jūsu datus, kas būtu kļūdaini vai ņemot vērā apstrādes mērķus, nepilnīgi;
  • tiesības izdzēst savus datus : tā ir iespēja jums viena no iemeslu dēļ pēc iespējas ātrāk iegūt no AD Tyres jūsu datu dzēšanu šādi:
    1. šie dati vairs nav nepieciešami, ņemot vērā mērķus, kādiem tie bija savākti vai citādi apstrādāti;
    2. Jūs atsaucat savu piekrišanu, uz kuras balstās šo datu apstrāde tā šai attieksmei nav cita juridiska pamata;
    3. Jūs iebilstat pret šo datu apstrādi saskaņā ar tālāk norādītajiem nosacījumiem attiecībā uz jūsu tiesības iebilst;
    4. Dati ir nelikumīgi apstrādāti;
    5. Dati ir jāizdzēš, lai izpildītu juridiskas saistības saskaņā ar Eiropas Savienība vai Francijas likumi, kas ir pakļauti AD Tyres; vai
    6. Dati tika vākti kā daļa no informācija paredzēts bērniem.
  • tiesības iebilst pret jūsu datu apstrādi : tā ir iespēja no Iebildiet pret datu apstrādi, ko AD Tyres veic, pamatojoties uz likumīgu interesi (in tas ietver profilēšanu, pamatojoties uz šo pamatojumu), ja šo attieksmi faktiski neattaisno AD Tyres likumīgu un pārliecinošu iemeslu dēļ, kas dominētu pār jūsu interesēm, tiesībām un brīvībām vai par likumīgu tiesību atrašana, īstenošana vai aizstāvēšana.
    Tā ir arī iespēja jums iebilst pret ārstēšanu izpēte (y profilēšana, ja saistīta ar šādu aptauju).
    Visbeidzot, attiecībā uz apstrādi statistikas vajadzībām tā ir iespēja iebilst šāda izturēšanās tādu iemeslu dēļ, kas saistīti ar jūsu konkrēto situāciju.
  • tiesības ierobežot jūsu datu apstrādi : tas ir iespēja lai jūs no AD Tyres iegūtu ārstēšanas ierobežojumu šādos gadījumos:
    1. laika posmā, kas nepieciešams, lai pārbaudītu AD Tyres datu precizitāti, kad Jūs apstrīdējat šo datu pareizību;
    2. Jūs iebilstat pret datu nelikumīgu apstrādi un tā vietā pieprasāt to izmantošanas ierobežošana;
    3. Dati vairs nav noderīgi AD Tyres saistībā ar apstrādes mērķiem, bet palikt kas jums nepieciešami saistībā ar tiesību atrašanu, izmantošanu vai aizstāvēšanu taisnīgums;
    4. tik ilgi, cik nepieciešams, lai uzzinātu, vai AD Tyres ir pamatots likumīgais pamats uzvarēt uz jums, kad jūs iebilda pret attieksmi, pamatojoties uz to.
  • tiesības uz jūsu datu pārnesamību : šī iespēja jums ir pieejama iegūt no AD Tyres jūsu datu paziņošanu, kas sniegti AD Tyres, strukturētā formātā, parasti izmanto un mašīnlasāmā veidā un pārsūta šos datus citai vienībai (šī pārsūtīšana ir nodrošina jūs vai, ja tas ir tehniski iespējams, AD Tyres) un kad darīts automatizētu procesu izmantošana ir balstīta uz piekrišanu vai līgumu;
  • tiesības atsaukt jūsu piekrišanu : tā jums ir iespēja atsaukt piekrišanu jebkādai Jūsu Datu apstrādei, kas ir veikta, pamatojoties uz Jūsu iepriekšēja piekrišana.

Lai izmantotu iepriekšminētās tiesības, jūs esat aicināts pievienoties mums pēc jūsu izvēles

  • nosūtot e-pastu uz: cm (a) adtyre.com
  • aizpildot pieejamo kontaktinformācijas veidlapu šeit .

Lai pēc iespējas efektīvāk apstrādātu jūsu pieprasījumu, AD Tyres aicina jūs to noformulēt veids notīriet un detalizējiet un pievienojiet personas apliecības kopiju

Jums ir arī:

  • tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei tas ir no Jūs varat iesniegt sūdzību kompetentajai uzraudzības iestādei, darbavietā dalībvalstī, kurā atrodas jūsu pastāvīgā dzīvesvieta vai kur pārkāpums būtu izdarīts, ja uzskatāt, ka datu apstrāde attiecas uz jums ir likuma pārkāpums.

Lai atvieglotu šo tiesību izmantošanu, tabulā zemāk ir norādītas dalībvalstu uzraudzības iestādes

DalībvalstsUzraudzības iestādeKontakti
VācijaBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonna (Vācija)
Tel. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fakss +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
AustrijaÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Austrija)
Tel. +43 1 531 15 202525
Fakss +43 1 531 15 202690, Latvija dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BeļģijaPrivātās dzīves aizsardzības komisijaRue de la Presse 35
1000 Brisele (Beļģija)
Tel. +32 2 274 48 00
Fakss +32 2 274 48 10
Commission@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BulgārijaPersonas datu aizsardzības komisija2, prof. Tsvetan Lazarov bulvāris.
Sofija 1592 (Bulgārija)
Tel. +359 2 915 3523
Fakss +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
KipraPersonas datu aizsardzības komisārsIasonos iela 1,
1082 Nikosija (Kipra)
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Tel. +357 22 818 456
Fakss +357 22 304 565
komisārs@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
HorvātijaHorvātijas personas datu aizsardzības aģentūraMartičeva 14
10000 Zagreba (Horvātija)
Tel. +385 1 4609 000
Fakss +385 1 4609 099
azop@azop.hr vai info@azop.hr
http://www.azop.hr
DānijaDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 Copenhagen K (Dānija)
Tel. +45 33 1932 00
Fakss +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
SpānijaAgencia de Protección de DatosC / Jorge Juan, 6 gadi 28001 Madride (Spānija)
Tel. +34 91399 6200
Fakss +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
IgaunijaIgaunijas datu aizsardzības inspekcija (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Amerikas 19
10129 Tallina (Igaunija)
Tel. +372 6274 135
Fakss: +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/lv
SomijaOmbuda datu aizsardzības birojsP. O. Box 315
FIN-00181 Helsinki (Somija)
Tel. +358 10 3666 700
Fakss +358 10 3666 735, Latvija tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FrancijaNacionālā informātikas un brīvību komisija - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Parīze, Cedex 02 (Francija)
Tel. +33 1 53 73 22 22
Fakss +33 1 53 73 22 00
n / a http://www.cnil.fr
GrieķijaGrieķijas datu aizsardzības pārvaldeKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Atēnas
Tel. +30 210 6475 600
Fakss +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
UngārijaUngārijas datu aizsardzības komisārsSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapešta (Ungārija)
Tel. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
ĪrijaDatu aizsardzības komisārsKanāla māja
Stacijas ceļš
Portarlingtona pārskats Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tel. +353 57 868 4800
Fakss +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItālijaGalvojums personas datu aizsardzībaiPiazza di Monte Citorio, 121 cilvēks 00186 Roma (Itālija)
Tel. +39 06 69677 1
Fakss +39 06 69677 785, Latvija garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LatvijaDatu valsts inspekcijaRežisore: Sign Plumina kundze
Blaumaņa str. 11 / 13-15
1011 Rīga (Latvija)
Tel. +371 6722 3131
Fakss +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LietuvaValsts datu aizsardzībaŽygimantų str. 11-6a
011042 Viļņa (Lietuva)
Tel. + 370 5 279 14 45
Fakss: +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
LuksemburgaValsts datu aizsardzības komisija1, Rokenrola avēnija
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luksemburga)
Tel. +352 2610 60 1
Fakss +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaDatu aizsardzības komisāra birojs2, Elpceļu nams
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tel. +356 2328 7100
Fakss +356 2328 7198, Latvija komisārs.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
NīderlandePilnvarot personasPrins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag / Hāga (Nīderlande)
Tel. +31 70 888 8500
Fakss +31 70 888 8501, Latvija info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PolijaPersonas datu aizsardzības ģenerālinspektora birojs - GIODOul. Stawki 2
00-193 Varšava (Polija)
Tel. +48 22 53 10 440
Fakss +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl pārskats vietne desiwm@giodo.gov.pl http://www.giodo.gov.pl
PortugāleDaissas Nacionālais futbolists - CNPDR. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugāle)
Tel. +351 21 392 84 00
Fakss +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
Čehijas RepublikaPersonas datu aizsardzības birojsUrad pro ochranu osobnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Prāgas 7 (Čehija)
Tel. +420 234 665 111
Fakss +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RumānijaPersonas datu apstrādes valsts uzraudzības iestādeB-dul Magheru 28-30
1. sektors, BUCUREŞTI (Rumānija)
Tel. +40 21 252 5599
Fakss +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
UKInformācijas komisāra birojsŪdens josla, Wycliffe māja
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Lielbritānija)
Tel. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovākijaSlovākijas Republikas personas datu aizsardzības birojsHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovākija)
Tel. : + 421 2 32 31 32 14
Fakss: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SlovēnijaKomisijas informācijaZaloška 59
1000 Ļubļana (Slovēnija)
Tel. +386 1 230 9730
Fakss +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
ziemišķādaDatainspektionenDrottninggatan 29,
5. stāvs
8114 kaste
104 Stokholma (Zviedrija)
Tel. +46 8 657 6100
Fakss +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Kā AD Tyres vāc datus nepilngadīgajiem?

Produkti, ko AD Tyres pārdod savā vietnē, nav paredzēti nepilngadīgajiem. Tā rezultātā AD Tyres nerisina nepilngadīgo datus vai nevar uzskatīt, ka vietņu apmeklētāju dati vai tās klienti tieši vai netieši skar nepilngadīgos

13. Kā ar sīkdatnēm un citām līdzīgām izsekošanas tehnoloģijām?

AD Tyres izmanto sīkdatnes un citas līdzīgas tehnoloģijas, kuras, visticamāk, apkopos daži no jūsu datiem. Šīs sīkdatnes palīdz uzlabot jūsu pārlūkošanas pieredzi vietnē, mums sniegt informāciju par mūsu vietnes darbību un kvalitāti un sniegt ieguldījumu tās nodrošināšanā no atlasītas reklāmas.

AD Tyres apkopo jūsu iepriekšēju piekrišanu, izmantojot reklāmkarogu Vietnes mājas lapā kad Jūsu pirmais savienojums ar šiem datora rīkiem. AD atkal lūdz jūsu piekrišanu AD Tyres ar tādiem pašiem nosacījumiem trīspadsmit mēnešu perioda beigās pēc iepriekšējās kolekcijas Jūsu piekrišana.

AD Tyres, lai jūs iegūtu papildinformāciju, tiek ļoti ieteikts apmeklēt tās vietnes lapu "Sīkfaili".

14. Daži papildu elementi sociālajos tīklos

Vietne izmanto spraudņus un citas sociālo tīklu funkcijas, kuras publicējuši trešo personu uzņēmumi (piemēram, ex. Facebook utt.).

Ja jūs izmantojat spraudņus (piemēram, noklikšķinot uz pogas Patīk vai Kopīgot), daži no jūsu datiem (ieskaitot jūsu tehniskos datus un navigācijas datus) tiks pārsūtīti un ierakstīts trešās puses uzņēmuma serverī, kas izmanto attiecīgo sociālo tīklu. Šie dati būs pēc tam šo trešo personu uzņēmums apstrādā saskaņā ar tā noteikumiem un izveidojot jūsu kontu atvērts šajā sociālajā tīklā.

Ja nevēlaties, lai trešās puses uzņēmums, kas darbojas sociālajā tīklā, saistītu datus, ko apkopojis caur vietni uz jūsu lietotāja kontu, kas atvērts attiecīgajā sociālajā tīklā, tu pirms vietnes apmeklēšanas atvienojieties no šī sociālā tīkla

Jebkurā gadījumā šo spraudņu vai pogu izmantošanu pārvalda šie trešo pušu izdevēji no sociālajos tīklos, un tos ekskluzīvi regulē nosacījumi, kas jūs saista ar sociālo tīklu, kurā jūs atrodaties biedrs. Mēs aicinām jūs izlasīt šos nosacījumus, kurus piemēro šie trešo pušu izdevējdarbības uzņēmumi. sociālie tīkli.

15. Daži papildu elementi ģeogrāfiskās atrašanās vietas noteikšanā

AD Tyres izmanto ģeogrāfiskās atrašanās vietas datus, kas savākti, izmantojot jūsu pārlūkprogrammu un / vai ierīci, ar kuru tu pārbaudiet vietni

Piekļuve šiem datiem rodas, iestatot šos rīkus. AD Tyres aicina jūs iepazīties ar šo rīku nodrošinātāju konfidencialitāte (vai jebkurš cits saistīts dokuments) un / vai modificēt šo rīku iestatīšana pirms konsultēšanās ar vietni gadījumā, ja nevēlaties AD Tyres slaukšanas jūsu ģeogrāfiskās atrašanās vietas dati

16. Kādas ir ārējās saites aktivizēšanas sekas

AD Tyres vietne, iespējams, piedāvā jums ārējas hiperteksta saites, kas norāda uz jums cits tīmekļa vietnes vai tehnoloģiskie rīki. Piekļuve šim saturam, aktivizējot ārējo saiti, to nedara pārskati tad vairāk no šīs hartas. Tādēļ jūs esat aicināts iepazīties ar politiku, ko piemēro vietnes šis saturu, kas attiecas uz jūsu datu aizsardzību. AD Tyres nekādā veidā nav atbildīgs par kolekcija vai jūsu datu apstrāde no šī satura.

17. Kā jūs informēs par izmaiņām hartā?

AD Tyres periodiski groza šo hartu, lai it īpaši ņemtu vērā likumdošanas attīstība attiecībā uz jūsu datu aizsardzību.

AD Tyres informēs jūs par visām izmaiņām vai atjauninājumiem, izmantojot nosūtītu paziņojumu jūsu e-pasta adrese un / vai acīmredzams paziņojums vietnē

18. Kā ar mums sazināties?

AD Tyres ir jūsu rīcībā, lai atbildētu uz visiem jūsu jautājumiem par šo hartu.

Lai sazinātos ar mums, jūs esat uzaicināts pievienoties mums pēc jūsu izvēles:

  • nosūtot e-pastu uz: cm (a) adtyre.com
  • aizpildot pieejamo kontaktinformācijas veidlapu šeit .